b22010 Posztolva ekkor: 2020. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 1. Amennyiben 14 napon elállnék a vásárlástól, azonban a készüléken vannak kisebb kopások, elfogadják azt, illetve mennyi idő lesz az egész elállási folyamat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b22010 Posztolva: 2020. augusztus 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 2. Ekkor: 2020. 08. 01. at 20:37, b22010 írta: Amennyiben 14 napon elállnék a vásárlástól, azonban a készüléken vannak kisebb kopások, elfogadják azt, illetve mennyi idő lesz az egész elállási folyamat? @teherwagon köszönöm a választ. Tehát nem muszály, hogy a telefon sértetlen legyen, de akkor kevesebb pénzt kapok vissza? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b22010 Posztolva: 2020. augusztus 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 2. Épp most, teherwagon írta: Elvileg a gyakorlatban nem tudom, még nem találkoztam ilyennel (így megköszönném, ha megírnád majd, mi lett a vége) Köszönöm. Természétesen megírom majd, mi lett a vége. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 2. Hello @bb22010, majd az állapota alapján a Té megmondja, mi a matek (jogilag a 14 napos elállásnál a teljes visszafizetés a kibontott, kipróbált, sértetlen termékre vonatkozik, viszont ha az a használat miatt értékcsökkentté válik, a difit a vevőnek kell állnia). az általános infó a honlapjukon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 2. Elvileg a gyakorlatban nem tudom, még nem találkoztam ilyennel (így megköszönném, ha megírnád majd, mi lett a vége) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Nagy Tamás92 Posztolva: 2023. október 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. október 5. Én is kíváncsi lennék mi lett a vége mert 2 hete szerencsétlenkednek az elállásommal, egyszerűen nem megy nekik… Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
b22010
Amennyiben 14 napon elállnék a vásárlástól, azonban a készüléken vannak kisebb kopások, elfogadják azt, illetve mennyi idő lesz az egész elállási folyamat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.