Ranzer Posztolva ekkor: 2020. augusztus 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 24. Sziasztok! Portot szeretnék nyitni a Sagemcom F@st 5655v2 AC nevezetű modemen. Teamspeak 3 szervert szeretnék létrehozni (Voice Szerver) Én fel tudok menni a szerverre,de a más nem.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ranzer Posztolva: 2020. szeptember 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 20. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. szeptember 20. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 20. Ekkor: 2020. 08. 24. at 18:03, Ranzer írta: Sziasztok! Portot szeretnék nyitni a Sagemcom F@st 5655v2 AC nevezetű modemen. Teamspeak 3 szervert szeretnék létrehozni (Voice Szerver) Én fel tudok menni a szerverre,de a más nem.. Az external host-nál feleslegesen van megadva az 5.187.208.70. Ez azt jelenti, hogy csak az ezzel az IP címmel rendelkező felhasználó férhet hozzá kívülről, más nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ranzer
Sziasztok!
Portot szeretnék nyitni a Sagemcom F@st 5655v2 AC nevezetű modemen. Teamspeak 3 szervert szeretnék létrehozni (Voice Szerver) Én fel tudok menni a szerverre,de a más nem..
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.