Deák Valentin Posztolva ekkor: 2020. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 19. Tegnap este 9 órakor jött az értesítés hogy 600mb internetem maradt hátra, azóta itthon vagyok és wifin keresztül internetezek, és most jött egy üzenet hogy teljesen elhasználtam az internetem. Hová tűnt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2020. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 19. (szerkesztve) Gyenge a wifi lefedettséged és a telefonodon bekapcsolva maradt a "Wi-Fi+" így nem csoda ha 15 óra alatt elhasználtál fél giga adatot.. Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 19. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deák Valentin Posztolva: 2020. szeptember 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 19. És te ezt miből vontad le ha megkérdezhetem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deák Valentin Posztolva: 2020. szeptember 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 19. Egyébként nem tudok róla hogy iPhone-on lenne Wi-Fi+ ... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2020. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 19. Lehet nálad Wi-Fi Assist nak vagy hasonlónak nevezik ezen funkciót. Vagy kikapcsolhatatlan. Ekkor legközelebb a mobil adat kapcsolóját kapcsold ki.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Deák Valentin
Tegnap este 9 órakor jött az értesítés hogy 600mb internetem maradt hátra, azóta itthon vagyok és wifin keresztül internetezek, és most jött egy üzenet hogy teljesen elhasználtam az internetem. Hová tűnt?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.