Evamegyesi

Műsorújság

Kérdés

A műsorújságban a Galaxy4 csatornánál olyan műsorokat jelez, amilyenek nincsenek is ott. Pl. Showder klub, Éjjel nappal Budapest, való világ stb. Ez annyiban zavaró, hogy felvételnél nem lehet azt a műsort kiválasztani amit fel akarok venni, hanem előtte és utána levő műsorokat is. Nagyon fura. Újraindítottam a boxot, de nem változott. Mi lehet a megoldás, köszönöm előre is a válaszokat. Éva

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

16 órája, Evamegyesi írta:

Valami meg fog változni?

Előkészületben van egy új rendszerű IPTV szolgáltatás, de sajnos nem sokat tudunk róla. Kicsit hasonló lesz a Telekom TVGO szolgáltatáshoz, amit tévén most még nem lehet használni, csak mobil eszközökön, esetleg számítógépen. Azt reméljük, hogy amikor a tévéken is elindul (ehhez majd új médiaboxot ad a Telekom, esetleg majd a mostani STB-ket is átalakíthatják hozzá, illetve talán alkalmazást lehet az okostévékre telepíteni, mint pld. a Netflix. Van rá némi esély, hogy a sávszélesség nagyobb lehet, ami jobb képminőséget eredményezhet. Csupa feltételes mód, de jelenleg ez van.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Áthidaló megoldásként (amig remélhetően rendbejön) javaslom azt a felvételbeállítási megoldást, amikor egy konkrét csatornán, általad megválasztott dátumra, kezdési és befejezési időponttal állítod be a felvételt. Igaz hogy ehhez más forrásból meg kell tudni a tényleges műsor kezdési és befejezési időpontját, ami azért mégiscsak macerás dolog sajnos.

Az IPTV műsorújságja gyakorlatilag sok sebből vérzik, ezek javítása eddig sem történt meg, a hátralévő - remélhetőleg már nem hosszú - időre sem fog valószínűleg megtörténni, de a hibásan kiadott műsorrend általában egy-két hét alatt helyre szokott rázódni.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nagyon szépen köszönöm, próbálkozom. Mire gondolsz a “hátralevő idő”- vel? Valami meg fog változni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most