meszimark Posztolva ekkor: 2020. november 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 23. Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék előfizetni a Gigaerős Net+ díjcsomagra, de nekem lenne egy olyan fontos szempont, hogy ne NAT-olt hálózat alatt legyen az internetelérésem. Van ilyenre mód? Köszönöm a választ előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Huszár Csaba Posztolva: 2020. november 23. Megosztás Posztolva: 2020. november 23. Szia! Sajnos mindenképpen NAT-olt címet kapsz majd a Telekomtól. VPN használata viszont megoldást jelenthet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 meszimark Posztolva: 2020. november 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 23. Attól tartok tényleg az lesz, hogy VPN-el kell megoldanom az egészet. Pedig örültem volna, ha ezt megúszom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
meszimark
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék előfizetni a Gigaerős Net+ díjcsomagra, de nekem lenne egy olyan fontos szempont, hogy ne NAT-olt hálózat alatt legyen az internetelérésem. Van ilyenre mód?
Köszönöm a választ előre is.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.