Franky90 Posztolva ekkor: 2020. november 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 28. Sziasztok! Leváltottam a régi netemet egy 2000mbps-es csomagra. Sagemcom fast 5670-es routert kaptam. telefonon 650 mbps-t mérek wifin. Viszont PC-n 20-30 mbpsnél nem megy fentebb. Mi lehet a probléma? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Franky90 Posztolva: 2020. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 28. Elég nagy blődség volt a probléma. Igazából a gamefist 5 nevű program volt a hibás. Ott valamiért minden alkalmazásra korlát volt rakva. Ahogy kiléptem belőle minden helyre ált. + volt egy router reset is . Köszönöm a figyelmet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 28. Megosztás Posztolva: 2020. november 28. Szia A számítógépet közvetlenül kapcsolódik a HGW-re? A hálózati kapcsolatok állapotánál 1 Gbps-et ír a link sebességre, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Franky90 Posztolva: 2020. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 28. Igem, kábelt is cseréltem már. Most megnéztem laptopon, ott is többet mér ugyan azon a kábelen. Probáltam már törölni a hálozati kártyát, tüzfalat kikapcsoltam- utánna le is töröltem, böngészöt váltottam. Sajnos semmi. Alaplap kb 3 hetes: Asus z390h Elöző netem viszont kábeles volt és kb azon volt ez a sebbeség amit most mér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Franky90 Posztolva: 2020. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 28. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 28. Megosztás Posztolva: 2020. november 28. Fura. Mondtad, hogy van egy laptopod is. Próbáld meg, hogy megosztasz rajta egy mappát, amiben van egy nagyobb állomány (iso fájl, film, stb) és kezdd el átmásolni az asztali gépre (kábelen legyen mindkettő). Ott nagyobb sebességgel megy vagy az is ugyanennyi? Megpróbáltad másik portba átdugni a HGW-n? Laptopon milyen sebességet mér mind kábelen mind wifin? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. november 30. Megosztás Posztolva: 2020. november 30. Örülök,hogy megoldódott Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Franky90
Sziasztok!
Leváltottam a régi netemet egy 2000mbps-es csomagra. Sagemcom fast 5670-es routert kaptam. telefonon 650 mbps-t mérek wifin.
Viszont PC-n 20-30 mbpsnél nem megy fentebb. Mi lehet a probléma?
Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.