bt7 Posztolva ekkor: 2020. november 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 29. Sziasztok, Letöltés esetén azt veszem észre, hogy a router lan portja folyamatosan kb. fél percenként lehal. Kaon CG3000. Bridge modeot sem találtam a beállításokban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2020. november 30. Megosztás Posztolva: 2020. november 30. Azzal sajnos nem tudsz mit csinálni. Lehet, hogy megadta magát egy dióda/ic, stb, ami az adott porthoz tartozik. Ha jelen felállásban rendben működik, akkor használhatod a modemet, ha szükséged van arra a portra is vagy zavar a hiba, akkor jelentsd be hibára és kicserélik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2020. november 30. Megosztás Posztolva: 2020. november 30. Szia Mit jelent egész pontosan az, hogy "lehal"? Lelassul vagy teljesen eldobja a linket is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bt7 Posztolva: 2020. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. november 30. Valószínűleg a router portjával van a gond, egyébként azt írja, hogy van net közben, de "se kép se hang". Most átdugtam LAN4-be adtam neki egy kis terhelést és bírja normálisan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
bt7
Sziasztok,
Letöltés esetén azt veszem észre, hogy a router lan portja folyamatosan kb. fél percenként lehal. Kaon CG3000. Bridge modeot sem találtam a beállításokban.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.