Fehér Balázs Posztolva ekkor: 2020. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 15. Üdvözletem! Vettem 3 db.!!! Samsung 4K UHD Crystal televíziót a Telekomtól! Állítólag nagyobb teljesítményű router kellene! Kérdésem: Elegendő a router kicserélése? A telekomnál azt mondták nem tudják kicserélni mert nem lesz ennél jobb! Előre is köszönöm a tanácsokat, tapasztalásokat! Fehér Balázs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Fehér Balázs Posztolva: 2020. december 22. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 22. Fogalmam sincs!Egyáltalán nem értek hozzá!Azóta megoldódott a dolog! A szerelő kijött,megnézte és azt mondta : Nem router kell ide hanem "osztó" (Switch) minden tv-hez! Így most minden ok! Köszönöm a segítségeteket!Fehér Balázs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. december 15. Szia Mire gondolsz a "nagyobb teljesítmény" alatt? Wifi kezelés vagy routing funkció? Vagy más? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Fehér Balázs
Üdvözletem! Vettem 3 db.!!! Samsung 4K UHD Crystal televíziót a Telekomtól! Állítólag nagyobb teljesítményű router kellene!
Kérdésem: Elegendő a router kicserélése? A telekomnál azt mondták nem tudják kicserélni mert nem lesz ennél jobb!
Előre is köszönöm a tanácsokat, tapasztalásokat!
Fehér Balázs
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.