GuTi20 Posztolva ekkor: 2021. február 8. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. február 8. Sziasztok! A távirányítóhoz kapott listában sajnos nincs Navon televízió készülék. Többféle kóddal is próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Milyen kódot kell beütni a távirányítóba, hogy kezelje a TV-t, ha ez egyáltalán lehetséges? TV pontos típusa: n32tx279hd Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. február 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 8. Szia Próbáld meg ezt a módszert: piros+kék gomb egyszerre, felvillan a jobb felső piros gomb be kell írni a 992-es kódot ez után rögtön nyomva tartani a némítás gombot - villan kb másodpercenként, mikor ugrik egy kódot ha le némítja a távirányító a TV-t, az OK gombbal lehet menteni ha le némult a TV, de nem működik megfelelően a kikapcsolás, elölről kell kezdeni a folyamatot, ha ismét el némul, hagyd figyelmen kívül, várd a következő kód keresést. Ha el némul, ismét OK. Ha így sem jó, folytasd tovább, számold hány kód nem volt jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GuTi20 Posztolva: 2021. június 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. június 16. Hátha más is belefut a dologba, valaki ajánlotta a 2111-es kódot, ez tökéletesen működik a Navon TV-hez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
GuTi20
Sziasztok!
A távirányítóhoz kapott listában sajnos nincs Navon televízió készülék. Többféle kóddal is próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Milyen kódot kell beütni a távirányítóba, hogy kezelje a TV-t, ha ez egyáltalán lehetséges?
TV pontos típusa: n32tx279hd
Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.