NorbiTorbi Posztolva ekkor: 2021. április 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. április 20. Szep estet mindenkinek! Mikrotik routert probalok alkalmazni a telekomos modem mogott PPPoE Passthrough / bridge mode-ban. Beleptem a winboxba es be irtam a Quick setupba Mode: Router a PPPoE username/password, minden mas default, es nem connectal.. a PPoE Service name-t ki kell tolteni? oda mi kerul? az az erdekes szamomra hogy egy TP LINK routerrel egybol connectingelt miutan beirtam a user/pass-t.. de ezzel a miktorikkal amit most vasaroltam nem hajlando.. elore is koszi a segitseget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. május 10. Megosztás Posztolva: 2021. május 10. Ekkor: 2021. 04. 20. at 20:56, NorbiTorbi írta: Szep estet mindenkinek! Mikrotik routert probalok alkalmazni a telekomos modem mogott PPPoE Passthrough / bridge mode-ban. Beleptem a winboxba es be irtam a Quick setupba Mode: Router a PPPoE username/password, minden mas default, es nem connectal.. a PPoE Service name-t ki kell tolteni? oda mi kerul? az az erdekes szamomra hogy egy TP LINK routerrel egybol connectingelt miutan beirtam a user/pass-t.. de ezzel a miktorikkal amit most vasaroltam nem hajlando.. elore is koszi a segitseget! Milyen típus pontosan? Általában az eth1-en keresztül kell összekötni a modemmel. Persze lehet bármelyik más porton is, de akkor azt a portot ki kell venni a bridge-ből. A service name-t nem kell kitölteni. Ha megpróbáltál beleírni, akkor a beviteli mező jobb szélén a lefelé mutató nyilra kattints, átvált felfelé mutatóra és beszürkíti a mezőt. Esetleg nyomthatsz egy reconnect-et is. Alul az apply configuration-ra kell nyomni ha mindennel készen vagy, csak utána fog kapcsolódni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 aradifeca Posztolva: 2021. május 8. Megosztás Posztolva: 2021. május 8. (szerkesztve) A mikrotik routerek nem az egyszerűségükről híresek Nézd meg ezt a videót hátha okosabb leszel. Szerkesztve ekkor: 2023. június 22. Szerkesztő: ADMIN Reklám Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
NorbiTorbi
Szep estet mindenkinek! Mikrotik routert probalok alkalmazni a telekomos modem mogott PPPoE Passthrough / bridge mode-ban.
Beleptem a winboxba es be irtam a Quick setupba
Mode: Router
a PPPoE username/password,
minden mas default, es nem connectal..
a PPoE Service name-t ki kell tolteni? oda mi kerul?
az az erdekes szamomra hogy egy TP LINK routerrel egybol connectingelt miutan beirtam a user/pass-t.. de ezzel a miktorikkal amit most vasaroltam nem hajlando..
elore is koszi a segitseget!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.