hotrisilta Posztolva ekkor: 2021. szeptember 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. szeptember 21. Sziasztok! Úgy néz ki nemsokára telekom ügyfél leszek, érdekelne hogy esetleg itt tudtok többet mondani a két címben emlitett routerröl? Probáltam neten rákeresni de a 5670ről minimális, míg a FAG2233 semmit nem talátam. Válaszokat elöre is köszönöm :), Krisztián Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 23. 11 órája, hotrisilta írta: Szia, Specifikáció infok, például milyen SOC, Wireless chipset, Ram, etc... van az eszközökben. Esetleg ha van szoftveres feature külöbség azt is jó lenne tudni. Válaszokat elöre is köszönöm :), Krisztián Szia Ezek sajnos nem publikus infók. Szoftveres tudásban én azt gondolom, hogy azonosak. A Sagem-en egy LAN porttal több van, mert ott a 2.5G ethernet külön portot képez a 4 LAN csatlakozáson felül, a Techicolor-on viszont a LAN1 tudja a 2.5G sebességet. Bármelyiket is kapod, mindkét eszköz megfelelően ki tudja biztosítani a Telekom által nyújtott szolgáltatásokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 hotrisilta Posztolva: 2021. szeptember 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 25. (szerkesztve) Ekkor: 9/23/2021 at 8:00, uzman írta: Szia Ezek sajnos nem publikus infók. Szoftveres tudásban én azt gondolom, hogy azonosak. A Sagem-en egy LAN porttal több van, mert ott a 2.5G ethernet külön portot képez a 4 LAN csatlakozáson felül, a Techicolor-on viszont a LAN1 tudja a 2.5G sebességet. Bármelyiket is kapod, mindkét eszköz megfelelően ki tudja biztosítani a Telekom által nyújtott szolgáltatásokat. Szia, Infódat megjelöltem legjobb válaszként, köszönöm! Remélem a jövöben több információ lesz elérhető. Köszönöm, Krisztián Szerkesztve ekkor: 2021. szeptember 25. Szerkesztő: hotrisilta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 22. Szia Egész pontosan mire vagy kíváncsi? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hotrisilta Posztolva: 2021. szeptember 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 22. Szia, Specifikáció infok, például milyen SOC, Wireless chipset, Ram, etc... van az eszközökben. Esetleg ha van szoftveres feature külöbség azt is jó lenne tudni. Válaszokat elöre is köszönöm :), Krisztián Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
hotrisilta
Sziasztok!
Úgy néz ki nemsokára telekom ügyfél leszek, érdekelne hogy esetleg itt tudtok többet mondani a két címben emlitett routerröl?
Probáltam neten rákeresni de a 5670ről minimális, míg a FAG2233 semmit nem talátam.
Válaszokat elöre is köszönöm :),
Krisztián
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.