Pupi Posztolva ekkor: 2021. október 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. október 23. Sziasztok! Beüzemelték nálam is az 1000/1000 csomagot, rendeltem hozzá egy KAON szettet. Sebesség, stabilitás rendben. de létezik, hogy se az app-ban, se a webes felületen nem lehet a parental control elérni? A wifi beállításokban is csak ennyit lehet állítani. A Kaon Wifi app-ban is ugyan ez lehet elérni. Létezik hogy ennyire le van butítva ez az eszköz, mert akkor vissza viszem. Itt a fórumon láttam egy képet amin rajta volt ez a beállítási lehetőség. Lehet hogy hibás az eszköz? Köszi előre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. október 23. Megosztás Posztolva: 2021. október 23. Szia A középső - házikó ikonnal ábrázolt - fülön, ahol látszódnak a csatlakoztatott eszközök, ott se lehet beállítani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pupi Posztolva: 2021. október 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. október 24. Szia! Ennyi látszik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pupi
Sziasztok!
Beüzemelték nálam is az 1000/1000 csomagot, rendeltem hozzá egy KAON szettet.
Sebesség, stabilitás rendben. de létezik, hogy se az app-ban, se a webes felületen nem lehet a parental control elérni?
A wifi beállításokban is csak ennyit lehet állítani. A Kaon Wifi app-ban is ugyan ez lehet elérni.
Létezik hogy ennyire le van butítva ez az eszköz, mert akkor vissza viszem.
Itt a fórumon láttam egy képet amin rajta volt ez a beállítási lehetőség.
Lehet hogy hibás az eszköz?
Köszi előre is
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.