haver72 Posztolva ekkor: 2021. november 22. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. november 22. Digitális csatlakozót kaptam januárban és azóta teljesen rendszertelenül hivás kezdeményezéskor a partnert hangját alig, erős "sistergő" gerjedéses zaj mellet hallani. Hordozható Panasonic dect telefont használok. A zaj teljesen váratlan nap szaktól független. A hiba ként is bejelentettem , de nem történt javulást. A szervizes munkatárs minden esetben rendben találta. Hordozható tel. fő állomását és a ZTE tipusú digitális csatlakozott egymástól kb. 1,8 távolságra tettem, a zaj , gerjedés nem szűnt meg. Kérdezem a hozzá értő fórum társakat , mi lenne a megoldás? Itt a fórumban korábban is kérdeztem e problémával kapcsolatban és olyan választ kaptam , hogy irjak privátban , nem tudtam csak email címet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: 2021. november 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. november 23. 10 órája, haver72 írta: Digitális csatlakozót kaptam januárban és azóta teljesen rendszertelenül hivás kezdeményezéskor a partnert hangját alig, erős "sistergő" gerjedéses zaj mellet hallani. Hordozható Panasonic dect telefont használok. A zaj teljesen váratlan nap szaktól független. A hiba ként is bejelentettem , de nem történt javulást. A szervizes munkatárs minden esetben rendben találta. Hordozható tel. fő állomását és a ZTE tipusú digitális csatlakozott egymástól kb. 1,8 távolságra tettem, a zaj , gerjedés nem szűnt meg. Kérdezem a hozzá értő fórum társakat , mi lenne a megoldás? Itt a fórumban korábban is kérdeztem e problémával kapcsolatban és olyan választ kaptam , hogy irjak privátban , nem tudtam csak email címet. Nincs jelentősége, hogy a digitális elosztótól milyen távol van a bázis. Nálunk pl közvetlen alatta van 50 centivel, de még soha nem tapasztaltam semmilyen problémát - de olyan is volt, hogy pont mellette volt. Ha szabványos DECT készülék (márpedig gondolom az, ha Panasonic), akkor a wifivel se fog összeakadni, mert teljesen más frekvenciát használnak. Ha van otthon (vagy kérj kölcsön) egy hagyományos, nem vezeték nélküli telefonkészüléked, próbáld meg azzal is, hogy ott hallatszik-e a zaj. Lehet, hogy meghibásodott a készülék, vagy interferál valamivel (pl egy közelben bekapcsolt elektromos fogyasztóval, vezeték nélküli eszközzel). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.