ogreee Posztolva ekkor: 2021. november 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. november 25. (szerkesztve) Helló! Hétfőn bekötötték az Optikai netemet 2000/1000, minden szép és jó volt Keddtől viszont szinte teljesen megszűnt (kb 15 Megabit) a feltöltésem,de a letöltésem normálisan működik. Nem tudom mi lehet a problémám Szerkesztve ekkor: 2021. november 25. Szerkesztő: ogreee Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Üdv Csak egy kliensen ennyi vagy mindegyiken "csak" 15 Mbits a feltöltés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ogreee Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Közben sikeresen megoldódott a problémám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 31 perce, ogreee írta: Közben sikeresen megoldódott a problémám. Szia Örülök, hogy megoldódott. Esetleg megosztanád (persze csak ha publikus), hogy mi volt a probléma - hátha ezzel segítesz valakinek, aki a jövőben ugyanezzel a problémával szembesül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ogreee Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Nem tudom pontosan mi lehetett a baj. Az ügyfélszolgálaton csináltak egy frissétést, illetve a Digititális elósztó többszöri újraindítása orvosalta a problémám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. november 27. Megosztás Posztolva: 2021. november 27. Ekkor: 2021. 11. 26. at 15:04, ogreee írta: Nem tudom pontosan mi lehetett a baj. Az ügyfélszolgálaton csináltak egy frissétést, illetve a Digititális elósztó többszöri újraindítása orvosalta a problémám. Köszi! Szuper Örülök, hogy megoldódott Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ogreee
Helló!
Hétfőn bekötötték az Optikai netemet 2000/1000, minden szép és jó volt
Keddtől viszont szinte teljesen megszűnt (kb 15 Megabit) a feltöltésem,de a letöltésem normálisan működik.
Nem tudom mi lehet a problémám
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ogreeeLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.