Posztolva ekkor: November 25, 2021 (szerkesztve) Helló! Hétfőn bekötötték az Optikai netemet 2000/1000, minden szép és jó volt Keddtől viszont szinte teljesen megszűnt (kb 15 Megabit) a feltöltésem,de a letöltésem normálisan működik. Nem tudom mi lehet a problémám Szerkesztve ekkor: November 25, 2021 Szerkesztő: ogreee Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 27, 2021 Ekkor: 2021. 11. 26. at 15:04, ogreee írta: Nem tudom pontosan mi lehetett a baj. Az ügyfélszolgálaton csináltak egy frissétést, illetve a Digititális elósztó többszöri újraindítása orvosalta a problémám. Köszi! Szuper Örülök, hogy megoldódott Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 26, 2021 Nem tudom pontosan mi lehetett a baj. Az ügyfélszolgálaton csináltak egy frissétést, illetve a Digititális elósztó többszöri újraindítása orvosalta a problémám. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 26, 2021 31 perce, ogreee írta: Közben sikeresen megoldódott a problémám. Szia Örülök, hogy megoldódott. Esetleg megosztanád (persze csak ha publikus), hogy mi volt a probléma - hátha ezzel segítesz valakinek, aki a jövőben ugyanezzel a problémával szembesül. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 26, 2021 Közben sikeresen megoldódott a problémám. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 26, 2021 Üdv Csak egy kliensen ennyi vagy mindegyiken "csak" 15 Mbits a feltöltés? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
Helló!
Hétfőn bekötötték az Optikai netemet 2000/1000, minden szép és jó volt
Keddtől viszont szinte teljesen megszűnt (kb 15 Megabit) a feltöltésem,de a letöltésem normálisan működik.
Nem tudom mi lehet a problémám
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ogreeeBejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon