Eos Posztolva ekkor: 2021. december 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. december 16. Sziasztok! Hátha itt tud nekem valaki segiteni Valaki tuná nekem képpel vagy videóval vagy esetleg részletes leírással segiteni hogy kell portot nyitni? Ha minden igaz a gépen ezt az IP használja: 192.168.1.76 De valamiért a sima 2.4 wifin nyitva a port de az 5ghz (vagy mi) ott zárva. Port amit kikellene nyitni a 65334 Valaki segítsen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. december 16. Megosztás Posztolva: 2021. december 16. (szerkesztve) 46 perce, Eos írta: Torrenthez kellene. en így csináltam de nem jó valamiért Mi lehet a baj? Szerintem a program beállításaiban vannak bajok vagy tűzfal, windows, stb blokkolja Lentebb látszik is, hogy upnp-vel megnyitja magának a szükséges portokat, elvileg nem is kellene neki külön port A programban ugye 40001 van megadva, mint port ha manuálisan adod meg? A legjobb mondjuk az volna ha azonos volna a külső-belső (mindegy melyik érték) portszám. Szerkesztve ekkor: 2021. december 16. Szerkesztő: uzman Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Eos Posztolva: 2021. december 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. december 16. Köszi a segítséget , van itthon egy dlink router abba beírtam amit kell és egyből sikerült szerintem a Telekomos nem a legjobb cucc Mégegyszer kösz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. december 16. Megosztás Posztolva: 2021. december 16. Szia Első körben meg kellene bizonyosodni az IP cím helyességéről, arról, hogy fut-e a program, ami kommunikálni szeretne az illető porton és, hogy tűzfal, antivirus, stb nem blokkolja-e a portot. A topikon találtam egy képet, ez alapján kellene kitölteni a port forward menüt. A protokoll tcp vagy udp (a programtól függ), külső port, belső portba 65334, belső hosztba az IP cím. Hozzáad és kész Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eos Posztolva: 2021. december 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. december 16. Torrenthez kellene. en így csináltam de nem jó valamiért Mi lehet a baj? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Eos
Sziasztok!
Hátha itt tud nekem valaki segiteni
Valaki tuná nekem képpel vagy videóval vagy esetleg részletes leírással segiteni hogy kell portot nyitni?
Ha minden igaz a gépen ezt az IP használja: 192.168.1.76
De valamiért a sima 2.4 wifin nyitva a port de az 5ghz (vagy mi) ott zárva.
Port amit kikellene nyitni a 65334
Valaki segítsen
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.