Livi Posztolva ekkor: 2022. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 4. Üdv mindenkinek, Néhány napja egy érdekes hibakódot (E:7027) kapok a TV GO alkalmazásban amikor a lejátszást elindítom. Találkozott már esetleg valaki ilyennel? A válaszokat előre is köszönöm Livi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 STE7EN Posztolva: 2022. július 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. július 20. Helló! Nekem akkor hozott E:7027-es hibaüzenetet, amikor be volt kapcsolva a VPN és amerikainak látott. Kikapcsoltam és utána azonnal működött. Egy próbát megér. Vagy Újraindítani a rendszert, routert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adam98 Posztolva: 2022. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 16. Szia! Én is használom, de még nem találkoztam ilyennek. Esetleg az ugyfelszolgalat@telekom.hu címre vagy a 1414-es ügyfélszolgáltaton kéne bejelentened. ^Ádám Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Livi
Üdv mindenkinek,
Néhány napja egy érdekes hibakódot (E:7027) kapok a TV GO alkalmazásban amikor a lejátszást elindítom.
Találkozott már esetleg valaki ilyennel?
A válaszokat előre is köszönöm
Livi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.