Balogh Brendon Posztolva ekkor: 2022. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 16. (szerkesztve) Üdvözlöm, Csütörtökön bekötötték a Telekom TV-t. Sajnos a Telekom TV GO-n nem tudom beírni az előfizetési kódot ugyanis az oldalon nem találom. Szerkesztve ekkor: 2022. január 16. Szerkesztő: Kata.O Személyes adatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2022. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 16. (szerkesztve) 5 órája, Balogh Brendon írta: Üdvözlöm, Csütörtökön bekötötték a Telekom TV-t. Sajnos a Telekom TV GO-n nem tudom beírni az előfizetési kódot ugyanis az oldalon nem találom. Nagy hiba volt megadni a mail-t és a jelszót! Szerkesztve ekkor: 2022. január 16. Szerkesztő: Kata.O Személyes adatok eltávolítása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Balogh Brendon Posztolva: 2022. január 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 16. (szerkesztve) Hogyan tudnám ezt a bejegyzést törölni? Szerkesztve ekkor: 2022. január 16. Szerkesztő: Balogh Brendon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2022. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 16. 1 órája, Balogh Brendon írta: Hogyan tudnám ezt a bejegyzést törölni? Sajnos felhasználó nem tudja törölni, csak a moderátor. Jelentettem a posztot, holnap szerintem már intézve lesz. Változtasd meg a jelszavad addig is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2022. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 16. (szerkesztve) 5 órája, Balogh Brendon írta: Üdvözlöm, Csütörtökön bekötötték a Telekom TV-t. Sajnos a Telekom TV GO-n nem tudom beírni az előfizetési kódot ugyanis az oldalon nem találom. www.telekom.hu bejelentkezésem: Telekom TV GO bejelentkezésem: Azt szeretném ha önök megtalálnák, xxx néven van az egész. Szia! https://telekomtvgo.hu weboldalra nem kell kód,rákattintasz a belépésre be írod az itt a nagy nyilvánosság elé tárt email címedet és jelszavadat és már bent is vagy. Egyébként ne írj ki ilyen adatokat, most bárki hozzá fér a Telekom TV GO fiókodhoz. Szerkesztve ekkor: 2022. január 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Balogh Brendon
Üdvözlöm, Csütörtökön bekötötték a Telekom TV-t.
Sajnos a Telekom TV GO-n nem tudom beírni az előfizetési kódot ugyanis az oldalon nem találom.
Személyes adatok
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.