z001s Posztolva ekkor: 2022. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 28. Sziasztok!Ma felhívtak egy privát számról hogy a Telekom ügyintézője valamilyen Béla beszél és a telefonszámok közül minden 10. nyer egy iphone 7-et és 150.00 ft-ot.Nagyon hihetően beszélt már az átutalásnál jártunk mikor kezdett gyanús lenni a dolog.TÉNYLEG NAGYON DURVÁN HIHETŐEN BESZÉL!!Konkrét adatokat nem kért el és sokszor el is mondja hogy a privát adatokat ne mondjam el de szépen lassan kis infókat szed ki belőled és észre sem veszed.A telefont azt mondta átvehetem egy üzletben amit én választok ki stb. és hogy a pénz nyereményt a Budapest Bank számlájáról fogják elküldeni.Én nem vagyok túl naív és ostobának se tartom magam de egy hajszálon múlt hogy bedőljek neki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. január 29. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 29. Szia! Köszönjük a jelzést. Kérjük, privát üzenetben írd meg nekünk saját mobil telefonszámodat, a hívás időpontját és továbbítjuk jelzésedet illetékes biztonsági terület felé. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.