Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést.


milanvidakovics

Kérdés

Körülbelül egy hete több csatorna is nézhetetlenné vált (többek között: Viasat6, Viasat3, Sorozat+, Film+, Amc, TV2 comedy, Joky tv stb,). A következő hibaüzenetet kapom, bármilyen eszközről szeretném nézni (Laptopról Chrome vagy Edge böngészőből, iPad és iPhone alkalmazásban is): A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést. A problémával már az ügyfélszolgálathoz is fordultam, de hosszasabb üzenetváltás után is csak odáig jutottunk, hogy a probléma nem tőlük ered. Ez azért is érdekes, mert a csatornák egyszerre váltak nézhetetlenné egyik percről a másikra... Valaki esetleg tudna segíteni a probléma megoldásában?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Ugyanezt tapasztaltam és egyre több esetben jellemző. Azt a tájékoztatást kaptam az ügyfélszolgálaton, hogy ez így működik, eleget kell tenniük feltételeknek és ezért tiltani kell bizonyos műsorokat, tv boxon keresztül minden elérhető.

Rendben, de ez így nem szolgáltatás és felháborító egyaránt! Mint felhasználó, aki fizet egy szolgáltatásért hol érdekeljen engem, hogy szerzői jogok miatt majd nem tudom használni azt, amiért fizetek. Lehetséges, hogy az apróbetűs részben ez fel van tüntetve és el van fogadtatva a felhasználóval, de ez így nevetséges és legszívesebben a fogyasztóvédelemhez fordulnék vele.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...