Ugrás a tartalomhoz

Panasz és válasz


H.József

Ajánlott posztok

Sziasztok, nem tudom kinél jelentkezett mobilinternet hiba , illetve panaszolta e?

Itt Miskolcon a Búza Téren már 4-e óta probléma van a nettel, 0.67 mbps a plafon. De a Telekom szerint minden tökéletes.

Több bejelentés is volt több levelet is kaptam. Első levél amibe full hülyének néznek az hogy kapcsoljam be a mobil netet a készüléken... hát hogy mértem volna speedtestet? jeleztem megint hogy nem jó , második levél sim kártya csere... e-sim van szerintem nincs jobb.

mindennap jelzem a hibát , harmadik levél: vegyek egy 4G wifi routert ... hát ha a mobil net nem megfelelő akk minek egy másik eszköz amibe ugyancsak ez lenne....

Ma volt (véletlen kapcsán az üzletben egy Telekom szerelő aki az optikai részért felelős) és nézett ő is egy tesztet hááát nála csak 0.55 mbps volt, kérdezem hogy ezek után hogy lesz megoldva illetve jóváírva a szolgáltatás hanyag minőségére való kidobott pénz?

Tudom a negyedik levélben tutter az lesz vegyek egy antennát.......

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4 weeks later...

Sziasztok, sajnos mai napig nem jó a netem , jött levél hogy majd valamikor talán tesznek ki antennákat de ennyi... Érdekes hogy máshol jó.

Nem baj eddig a 20 üzletből 3-om átment a Yettelhez, mi is szereztünk be Yettel routert az patentosan üzemel. Akit tudok és van más lehetősége lebeszélem itt Miskolcon a Telekomról, nem tudom mi lett egy olyan szolgáltatóval (én még a westel-900 al kezdtem náluk) ami a legjobb volt , de most nagyon tré, van még sajnos ( mert ha tudom nem írom alá ) 15 hónapom , de váltás lesz az tutter, nevetséges amúgy ez, jönnek itt a lefedettséggel stb és hiába magyarázom hogy október 3-tól nem jó, na mindegy, a yettel 45.91 mbps-t tud, az bőven jó.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...