neo-geo Posztolva ekkor: 2022. december 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. december 1. (szerkesztve) Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy lett egy PS4 slim gépem, és nem tudok LAN kábellel kapcsolódni a PS-hez! Se a automatikusan, sem pedig kézi beállítással, mi lehet a gond? Egy laptop, egyből kapott netet, mást még nem próbáltam. A válaszokat, segítséget előre is köszi. Szerkesztve ekkor: 2022. december 1. Szerkesztő: neo-geo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. december 2. Megosztás Posztolva: 2022. december 2. Szia Próbáld meg, hogy a lan kábel végére csatlakoztatsz egy másik eszközt. Ha az sem működik, vélhetően a kábel a hibás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 neo-geo Posztolva: 2022. december 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. december 2. Szia. Mint írtam a kommentem végén " Egy laptop, egyből kapott netet, mást még nem próbáltam." tehát nem a kábel a hibás! Mert ha átdugom a saját routerembe, akkor kapcsolódik a PS. Mást még nem tudtam rádugni, de egy emelettel feljebb van egy másik Telekom előfizetés az Öcsémnél, ott egyből kapcsolódott a PS, viszont az már újabb ONT volt, nem Sagemcom. Nost akkor mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. december 2. Megosztás Posztolva: 2022. december 2. 3 órája, neo-geo írta: Szia. Mint írtam a kommentem végén " Egy laptop, egyből kapott netet, mást még nem próbáltam." tehát nem a kábel a hibás! Mert ha átdugom a saját routerembe, akkor kapcsolódik a PS. Mást még nem tudtam rádugni, de egy emelettel feljebb van egy másik Telekom előfizetés az Öcsémnél, ott egyből kapcsolódott a PS, viszont az már újabb ONT volt, nem Sagemcom. Nost akkor mi lehet a gond? Ne haragudj, de ez nem derült ki egyértelműen. Még olyat megpróbálhatsz, hogy amikor etherneten csatlakozik a Ps, újraindítod a HGW-t nem-e a dhcp-ben beragadt a foglalása. mást nem tudok elképzelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 neo-geo Posztolva: 2022. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. december 3. (szerkesztve) Azt nem próbáltam, mivel úgy kezdtem az egészet, hogy reseteltem az ONT-ot. De azért köszi. Idézet Szerkesztés Szerkesztve ekkor: 2022. december 3. Szerkesztő: neo-geo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
neo-geo
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy lett egy PS4 slim gépem, és nem tudok LAN kábellel kapcsolódni a PS-hez! Se a automatikusan, sem pedig kézi beállítással, mi lehet a gond? Egy laptop, egyből kapott netet, mást még nem próbáltam.
A válaszokat, segítséget előre is köszi.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: neo-geoLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.