Mester István Posztolva ekkor: 2023. január 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. január 15. A Domino adategyeztetéshez /online/kitöltöttem a rovatokat.A végén beírt lakcímemet :4032 Debrecen TessedikS.u.76 nem fogadta a rendszer azzal,hogy "A megadott település nincs az adatbázisunkban...." Ez hogy fordúlhat elő? Több mint 30 éve itt lakom,minden okmányomban ez a cím szerepel.A korábbi adategyeztetésekre még eltudtam menni a kirendeltségükre,és tudtam rendezni az ügyet.Kérem válaszukat ,segítségüket,mert a határidőm telik! Köszönettel:MesterIstván Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: 2023. január 22. Megosztás Posztolva: 2023. január 22. Üdv! Az adategyeztetést a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon is el lehet végezni. Itt (élő) ügyintéző végzi a folyamatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Bukovics Ferenc Posztolva: 2023. június 26. Megosztás Posztolva: 2023. június 26. Ekkor: 2023. 01. 22. at 17:20, uzman írta: Üdv! Az adategyeztetést a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon is el lehet végezni. Itt (élő) ügyintéző végzi a folyamatot. De ez állítólag a 21. század! Az adataimban szerepel a lakcímem, amit az adategyeztetés nem ismer. " Közterület neve Házszám Ismeretlen közterület! Az ajánlott közterület nincs az adatbázisunkban. kérem, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg. Nem találod a címed a listában? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Bukovics Ferenc Posztolva: 2023. június 26. Megosztás Posztolva: 2023. június 26. 40 perce, Bukovics Ferenc írta: De ez állítólag a 21. század! Az adataimban szerepel a lakcímem, amit az adategyeztetés nem ismer. " Közterület neve Házszám Ismeretlen közterület! Az ajánlott közterület nincs az adatbázisunkban. kérem, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg. Nem találod a címed a listában? Megpróbáltam a 1414-en, ahol állítólag élő ügyintéző fogadja a hívást. Hát nem. A mesterséges intelligencia megcsúfolása Vanda, aki szóban várja a válaszaimat, de nem érti őket, majd elküld az online ügyfélszolgálatra, ahol nem ismerik az utcámat. A Vandára költött fejlesztési pénzt lassan vissza kellene kérni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Dominóóh Posztolva: 2023. november 30. Megosztás Posztolva: 2023. november 30. Pontosan írd be a lakcímet, úgy, ahogy a lakcím kártyádon van: Tessedik Sámuel utca majd a házszám végére is tedd ki azt a kis pontocskát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.