Kétlaki Posztolva ekkor: 2023. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. február 18. Melyik Apple TV csomagra kell feliratkoznom amelyiken tudom venni az amerikai Major League Soccer (MLS) foci meccseit és az mibe kerülne? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. február 20. Szia Csak egyfajta Apple TV előfizetés van. 2790/hó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kétlaki Posztolva: 2023. február 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. február 20. Kösz, de akkor miért van Apple TV és Apple TV+? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. február 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. február 21. Az Apple TV ingyenes része (előfizetés nélkül), ha belépsz az appba tudsz nézni néhány ingyenes előzetest, vagy demó tartalmat és tudsz kölcsönözni, filmet vásárolni. Az Apple TV+ ha előfizetsz rá, elérhetsz minden tartalmat ami benne van. A kölcsönzős vagy vásárlós filmek ugyanúgy pénzbe kerülnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kétlaki Posztolva: 2023. február 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. február 21. Aha, kösz. Ezek szerint mégha elő is fizetek az AppleTV+-ra, akkor még külön is kell fizetnem a filmek, mint pl. a Top Gun, nézéséért? Ugyanis régebben előfizettem a Prime VIdeora is, s abban benne voltak a filmek is minden külön fizetés nélkül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. február 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. február 22. Alapvetően igen. Van 1-2 film, ami ingyenesen nézhető. A saját gyártású sorozatai ingyenesek. Rákerestem az MLS Season-ra. Azt írta, hogy 7000 ft/hó vagy 39.900/szezon áron lehet rá előfizetni - a ATv+ előfizetésen felül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kétlaki
Melyik Apple TV csomagra kell feliratkoznom amelyiken tudom venni az amerikai Major League Soccer (MLS) foci meccseit és az mibe kerülne? Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.