nika Posztolva ekkor: 2015. február 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. február 8. Sziasztok! Az érdekelne mit tartalmaz pontosan egy forgalomrészletező?Telefonálásnál gondolom, hogy kit mikor hívtam és hánypercet beszéltem, sms-re lekérdezve is h kinek, milyen számra hány db ment.Mobilnetnél ez mit tartalmaz pontosan? Pl. milyen oldalt néztem mennyi ideigmi lett letöltveha fb-on chat-elek vkivel azt is lehozza h kivel?vagy viber-en, skype-on kivel mennyi ideig?Vagy csak magát az fb használatot, viber, skype használatot?Pontos tartalom lekérdezésre gondolom nincs lehetőség.Ezeken kívül még valamit, részletesebbet tartalmaz?Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. február 12. Megosztás Posztolva: 2015. február 12. Szia! Egy ilyen válaszra akadtam a honlapon: Milyen adatokat tartalmaz a részletes híváslista? Ez alapján azt gondolom, hogy nem látszik majd a részletes számládon, kivel FB-ozol, vagyis fészbukozol, chat-elsz, vagy viberezel, mert azt a net segítségével teszed, tehát adatforgalom kategória. De ha az illetőt pl. mobil hálózaton hívod, akkor már ott lesz a száma a híváslistádon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nika
Sziasztok! Az érdekelne mit tartalmaz pontosan egy forgalomrészletező?
Telefonálásnál gondolom, hogy kit mikor hívtam és hánypercet beszéltem, sms-re lekérdezve is h kinek, milyen számra hány db ment.
Mobilnetnél ez mit tartalmaz pontosan? Pl. milyen oldalt néztem mennyi ideig
mi lett letöltve
ha fb-on chat-elek vkivel azt is lehozza h kivel?
vagy viber-en, skype-on kivel mennyi ideig?
Vagy csak magát az fb használatot, viber, skype használatot?
Pontos tartalom lekérdezésre gondolom nincs lehetőség.
Ezeken kívül még valamit, részletesebbet tartalmaz?
Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.