Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ricsi13

Tag
  • Tartalmak

    98
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Megválaszolt kérdések

  1. Ricsi13's post in Türelem.... de MEDDIG?? was marked as the answer   
    Úgy tűnik, valóban türelmes vagy, de ilyenkor talán érdemes utánajárni jobban a dolgoknak, ezt ne halogasd!!! Milyen módon mondtad le a szolgáltatást? Csak a mini csomagot mondtad le, nem az egész tv szolgáltatást jól értem? Mert említesz tripla kedvezményt is....ami annak jár, akinek van tv (mindegy, h van-e mini csomagod vagy sem) net és telefon vonala is. Ha január óta nem halad az ügy, én azt mondom, ne várj, de ne ide írj, hanem egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak. http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/segitunk/elerhetoseg/e-mail Meg kell nézniük, utána kell járniuk.
  2. Ricsi13's post in SMS-es visszaigazolás vagy tájékoztatás was marked as the answer   
    Szia! Úgy tudom, ez nem hivatalos ügyfélszolgálati csatorna (de attól függetlenül bárki olvashatja). Szerintem akkor lehet kideríteni, ha pl. elküldöd az ügyfélszolgálatnak az SMS adatait (mikor milyen számról, milyen számon kaptad), és kivizsgálják neked.Itt írhatod meg a levelet.
  3. Ricsi13's post in Nem okostelefon was marked as the answer   
    Hát akkor kb. leszűkül a kör a Nokia, Samsung, Alcatel, és egyéb, kb. nem túl ismert márkákra. A T honlapján a készülékeknél rá tudsz szűrni a hagyományos telefonokra. meglévő előfizetéseddel is beléphetsz, vagy ha nincs hívószámod a T-nél, akkor új előfizetést, vagy Domino csomagot vehetsz. Az ár-érték arányt figyelve egész jónak tűnik a Nokia 108-as, pl. Dominoban csak 10 990 Ft, ráadásul jár hozzá egy ingyen memo kártya is. De hallgasd meg a többiek véleményét is.
  4. Ricsi13's post in forgalom részletezés was marked as the answer   
    Szia! Egy ilyen válaszra akadtam a honlapon:
     
    Milyen adatokat tartalmaz a részletes híváslista?
     
    Ez alapján azt gondolom, hogy nem látszik majd a részletes számládon, kivel FB-ozol, vagyis fészbukozol, chat-elsz, vagy viberezel, mert azt a net segítségével teszed, tehát adatforgalom kategória. De ha az illetőt pl. mobil hálózaton hívod, akkor már ott lesz a száma a híváslistádon.
     
     
  5. Ricsi13's post in Készülék kiszállítása was marked as the answer   
    Szia Anita! Ez kb. mikor történt, mikor lett volna aktuális a szállítás? Munkahelyre kérted? Úgy tudom, a futárcégnél csak a kiszállítás napja fix, de sajnos a napszak már nem. Találtam neked erre egy választ a T Honlapján itt, talán érdemes még várnod. Egyébként pedig nagyon jó találmány, hogy rendelésedet az internetes oldalukon is nyomon követheted, hátha ott többet látsz.
  6. Ricsi13's post in Aranytárskártya vásárlása was marked as the answer   
    Hello! A T aktuális oldala szerint ha arany szinten vagy, akkor 5 darab társkártyát vehetsz összesen. Ha platinás vagy, akkor gondolom, még többet.
  7. Ricsi13's post in Online részletes híváslista lekérdezése was marked as the answer   
    Szia Te pontosan melyikre gondoltál? Csak az árak miatt kérdezem, mert a híváslista internetes lekérdezése (3 hónál nem régebbi lezárt) valóban annyi, amit kugli írt. Alternatívaként próbáltam javasolni neked tegnap, hogy lehet rendelni olyan részletes számlát is, amit utólag küldenek neked postán, havonta egyszer: ez tényleg ingyen van, ha nem cég vagy. :-)) Itt van a díjszabás is róla, én is átnéztem.
  8. Ricsi13's post in Vízálló telefonok was marked as the answer   
    Hello. Egyébként nem butaság készülékbiztosítást kötni a telefonokra, szerintem. Nekem is van!! Ahogy néztem, bizonyos biztosítási csomagokban pl. párásodásnál még van segítség, de több esetben kizárás alkalmazható. Azt nem tudom, hogy a leadott telefonodnál pontosan mit látott a szerviz a telefonban, csináltak róla fényképet pl? Szerintem a legközelebbi telefonvásárlásnál gondolkodj a készülékbiztosítás megkötésén, mert nagyon sok mindenre jó és hasznos! :-)
  9. Ricsi13's post in Van értelmes notebook 100 ezer alatt a T kínálatában? was marked as the answer   
    Most néztem, van választék, igaz, a teljes ár mindenhol magasabb ennél. Milyen márkára gondoltál? Ha már van arany, vagy platina előfizetésed, akkor részletre is megveheted, így kedvezőbbek a feltételek, ráadásul nincs kamat sem. Lépj be a meglévő előfizetéseddel (ha van) a Mobil-előfizetésem menübe, válaszd ki a neked szimpatikus notit, és a díjcsomagot, és személyre szabott árat látsz. Több terméknél is megnézheted ugyanezt, hogy össze tudd hasonlítani az árakat.
     
    Az ár attól is függ még, milyen díjcsomaggal vásárolsz.
×
×
  • Új...