Jerry2006 Posztolva ekkor: 2023. július 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. július 8. Üdvözletem! Van egy Domino Maraton díjcsomagom, aminek az egyenlegére vagyok kíváncsi. Ez a kártya egy 4G LTE routerben van elhelyezve. A szám: +36309084067 Hiába kérdezem az automata segítséget, nem jutok sehová. Nem tudom, hogyan tudnám igazolni, h valóban a kártya gazdája vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. július 10. Megosztás Posztolva: 2023. július 10. Üdv Ha hozzáadod a Telekom fiókhoz, ott ellenőrizni tudod az aktuális egyenleget. Egy smst küld a számra, ezzel igazolod, hogy tényleg nálad van a kártya - az smst pedig a modem menüjében/webes felületén tudod elolvasni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jerry2006 Posztolva: 2023. július 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. július 10. Köszönöm, megpróbálom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jerry2006
Üdvözletem!
Van egy Domino Maraton díjcsomagom, aminek az egyenlegére vagyok kíváncsi.
Ez a kártya egy 4G LTE routerben van elhelyezve.
A szám: +36309084067
Hiába kérdezem az automata segítséget, nem jutok sehová.
Nem tudom, hogyan tudnám igazolni, h valóban a kártya gazdája vagyok.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.