Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom F@st 3686 V2 wifi beállítás nem módosítható


OldMike

Kérdés

Koaxos internetem van Sagemcom F@st 3686 V2 HGW-vel. Szerettem volna a wifi csatornát megváltoztatni, mert a jelenleg használt csatorna túlzsúfolt. A módosított csatornát látszólag elmentette, de a szükséges újraindítás után mégsem történt meg a változtatás. Többször is kipróbáltam, de mindig ez lett az eredmény. Hibaüzenet vagy bármilyen más üzenet nem jött.

Amúgy a beállítási felületek működnek, például meg tudom nézni a jelszinteket, vagy működik a wifi-radar stb., csak éppen változtatni nem lehet semmit. A bejelentkezéskor kéri hogy változtassam meg a jelszót (a gyárival használom), de ez a folyamat sem működik.

Gyakorlatilag a Telekomnál megjelenése óta ez a HGW van nálam, ezt az újonnan előjött problémát leszámítva nem lehet panaszom rá.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Üdv! 

Esetleg lehetne rámegoldás, hogy nézd meg a logokat (F@st 3686v2 menüpont > Maintenance fül > Logs fül), és ha tudsz akkor ki tudsz gubancolni a logokból valamit (pl.: honnan indult be a router? mikor indítottad újra? mit csinál inicializálás közben? újraindításkor/kijelentkezéskor elmenti-e a módosításokat?)

Az lehet még probléma, hogy újraindításkor nem menti el az adatokat, hanem csak kijelentkezéskor/mentéskor.

Remélem, hogy segített valamiben,

Peti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de valami nagyobb gond lehet. A logokban gyakorlatilag csak a sikeres admin belépések szerepelnek, valamint néhány hónappal ezelőttről DHCP RENEW probléma, ami feltételezem hogy nem releváns. Amennyiben valamilyen beállításon változtatok, akkor ugye kellene az "Alkalmaz" gomb. Ha enélkül kijelentkezek, akkor (gondolom logikusan) nem történik változás. A "Mentés" menüpont csak egy biztonsági mentést csinál, és nyilvánvalóan a jelenlegi állapotról, így ebből sem lesz változás.

Az "Alkalmaz" hatására viszont csak egy üres képernyő jelenik meg, és fent a lakat mellett ez látható: https://192.168.0.1/wifi.cgi?sessionKey=1313050447. Amikor erre entert nyomok, akkor jön a belépési ablak, és a változás nélküli állapot.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...