Alberti Tamás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 29. Sziasztok! Üzleti előfizetésünk van fix IP címmel. A cél az lenne, hogy a fix IP címen a Mikrotik router figyeljen. Elakadtam a paraméterezésben. Mit kell ahhoz a Sagemcom routeren beállítani, hogy mögötte a szerződött fix IP-t tudjam használni? A Mikrotik-en megadtam a szolgáltató által telepítéskor megadott fix IP címet és paramétereket, de nem lát ki az internetre... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. augusztus 29. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 29. Szia Bridge módban kell legyen a Sagem, a Mikrotiken meg DHCP klienst kell beállítani azon a porton ahová csatlakozik etherneten (eth1...eth5). Ez elvégezhető akár a Mikrotik QuickSet menüjében is vagy kézzel konfigurálva az egyes menüpontokban ha mélyebben értetek hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Alberti Tamás
Sziasztok!
Üzleti előfizetésünk van fix IP címmel. A cél az lenne, hogy a fix IP címen a Mikrotik router figyeljen. Elakadtam a paraméterezésben.
Mit kell ahhoz a Sagemcom routeren beállítani, hogy mögötte a szerződött fix IP-t tudjam használni?
A Mikrotik-en megadtam a szolgáltató által telepítéskor megadott fix IP címet és paramétereket, de nem lát ki az internetre...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.