vаsmacskа Posztolva ekkor: 2023. szeptember 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. szeptember 20. Üdvözletem! Elindítottam az ISB Embedded Diagnostics-on belül az összes opciót és a Network testen belül a WAN Ping Testnél azt írta, hogy Fail. Mi a teendő ez esetben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2023. szeptember 21. Szia Ha egyébént nincs gond az internet hozzáféréssel, szerintem figyelmen kívül hagyható. Én azt gondolom, hogy önmagát próbálja megpingelni, de a tűzfal beállítások miatt valószínűleg nem tudja (ami egyébként nem lenne gond, hogy a tűzfal blokkolja az internet felől érkező ping kéréseket - ezzel is megelőzve egy esetleges kívülről történő betörést). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vаsmacskа
Üdvözletem!
Elindítottam az ISB Embedded Diagnostics-on belül az összes opciót és a Network testen belül a WAN Ping Testnél azt írta, hogy Fail. Mi a teendő ez esetben?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.