sdavidlaszlo Posztolva ekkor: február 19. Megosztás Posztolva ekkor: február 19. (szerkesztve) Sziasztok! Beszéltem a telefonos ügyfélszolgálattal ahol elmondták hogy a mobilinternet NAT mögött van. De gondolom az ipv4 címre gondoltak. És azt elfelejtettem megkérdezni hogy ipv6 címe van-e publikus a mobilnetnek vagy NAT mögött van. Esetleg erre tudna valaki választ adni? Köszönöm Szerkesztve ekkor: február 19. Szerkesztő: sdavidlaszlo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: február 19. Megosztás Posztolva: február 19. Szia A https://test-ipv6.com/ oldalon könnyen ellenőrizheted, hogy van-e natolás a kapcsolatban vagy nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
sdavidlaszlo Posztolva: február 25. Szerző Megosztás Posztolva: február 25. Ebből nem tudom meg hogy nat mögött van-e az ipv6 címem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: február 26. Megosztás Posztolva: február 26. De igen. Meg kell nézni, hogy az oldal milyen címet ír ki és, hogy a kliens (számítógép, router, stb) milyen címet kap. Ha a kettő egyezik, akkor nincs NAT, ha eltérnek, akkor igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.