Óh László Posztolva ekkor: február 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: február 27. (szerkesztve) Tisztelt Telekom! Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy 7700 Mohács, ********. szám alatti lakos vagyok a Horváth Kázmér u. és a Virág utca sarkán található a Telekomnak egy elektromos hálózattal ellátott eloszto szekrény, melynek valószinüleg a ventilátora nagyon hangosan zörög, ezt a hibát már 1,5 éve bejelentettem Önöknek azt javították is , de ezen hiba valószinüleg újból fenáll. Kérem Önöket a hiba mielöbbi javítását elvégezni, mert én ezt egy lakóközösség miatt jelentettem be Önök felé. Tisztelettel: Óh László Szerkesztve ekkor: március 4. Szerkesztő: ADMIN Személyes adatok eltávolítása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: február 27. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: február 27. Kedves László! Köszönjük a jelzésed! Kérjük, hogy küldd el a mobilszámod is, hogy továbbítani tudjuk a problémát illetékes kollégáinknak. Együttműködésed köszönjük. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Óh László Posztolva: február 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: február 27. (szerkesztve) 20/******** Szerkesztve ekkor: február 28. Szerkesztő: ADMIN A bejegyzés tartalmából a személyes adatokat eltávolítottam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: február 27. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: február 27. Kedves László! Köszönjük, továbbítottuk a problémát szakértőinknek. Türelmedet a megoldásig köszönjük! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.