Sz. Gyuri Posztolva ekkor: június 4. Megosztás Posztolva ekkor: június 4. Kérdezem, hátha tudja valaki. Mitől van az hogy régebbi rögzített adások törlődnek, pedig az van bejelölve hogy megőrzés " amíg van hely ", és a Rendszerinformáció szerint a " Merevlemez használat: 20% "? Üdvözlettel: Sz. Gyuri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: június 4. Megosztás Posztolva: június 4. Először: a "Merevlemez használat: 20%" szöveg erősen megtévesztő, mert nem azt jelenti, hogy ennyi helyet használt fel, hanem hogy ennyi maradt (ennyi használható fel még felvételre, no comment). Nálam kb. ennyi helynél megjelennek sárga felkiáltójelek bizonyos felvételeknél, jellemzően sorozatfelvételeknél, hogy hamarosan törlődni fognak. Mondjuk figyelmeztetés nélkül nálam még nem törlődött semmi (11 éve használom). Javaslom, hogy nézd át a felvételeket, hogy nincs-e köztük törölhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Sz. Gyuri Posztolva: június 4. Szerző Megosztás Posztolva: június 4. Köszönöm a válaszodat Nem írtam, de nálam is voltak/vannak sárga figyelmeztetések. Tehát nem figyelmeztetés nélkül törlődtek, de az tényleg furcsa hogy a 20% nem a foglalt, hanem a szabad hely. Nem logikus, de már értem a jelenséget. Gondolom egy rossz fordításból adódik. Köszi mégegyszer: Sz. Gyuri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: június 6. Megosztás Posztolva: június 6. Szívesen. Majdnem tíz éve jeleztem többször is a Telekomnak a félreérthető fordítást, azóta volt vagy három szoftver frissítés, de nem sikerült kijavítani. Most már erre a néhány évre már nyilván nem is fogják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Sz. Gyuri
Kérdezem, hátha tudja valaki.
Mitől van az hogy régebbi rögzített adások törlődnek, pedig az van bejelölve hogy megőrzés " amíg van hely ", és a Rendszerinformáció szerint a " Merevlemez használat: 20% "?
Üdvözlettel: Sz. Gyuri
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.