Kaon cg3000 Posztolva ekkor: július 5. Megosztás Posztolva ekkor: július 5. (szerkesztve) Sziasztok most kaptam egy Kaon CG3000 routert és eddig egy DVR-t használtam a régin, viszont ennél nem sikerült beállítani, portot nyitni. Ha pl: a DVR IP címe 192.168.0.110 a port viszont 155 akkor hogyan írom be a külsőt és a belsőt. Beírtam ugyanazt mindenhova és nem lett jó. TCP vagy mindkettő? UPNP be vagy kikapcsolva legyen? Port triggering kell vagy nem? Szerkesztve ekkor: július 5. Szerkesztő: Kaon cg3000 Hozzá írtam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kaon cg3000 Posztolva: július 5. Szerző Megosztás Posztolva: július 5. 22 perce, Kaon cg3000 írta: Sziasztok most kaptam egy Kaon CG3000 routert és eddig egy DVR-t használtam a régin, viszont ennél nem sikerült beállítani, portot nyitni. Ha pl: a DVR IP címe 192.168.0.110 a port viszont 155 akkor hogyan írom be a külsőt és a belsőt. Beírtam ugyanazt mindenhova és nem lett jó. TCP vagy mindkettő? UPNP be vagy kikapcsolva legyen? Port triggering kell vagy nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: július 6. Megosztás Posztolva: július 6. A külső ip címet üresen kell hagyni vagy * - ot kell beírni. A port mehet mindkettő helre ugyanaz. Az Upnp bekapcsolható, de akkor minden más alkalmazás is kénye-kedve szerint nyitogatja a portokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 RViktor Posztolva: július 7. Megosztás Posztolva: július 7. Ekkor: 2024. 07. 05. at 20:33, Kaon cg3000 írta: Sziasztok most kaptam egy Kaon CG3000 routert és eddig egy DVR-t használtam a régin, viszont ennél nem sikerült beállítani, portot nyitni. Ha pl: a DVR IP címe 192.168.0.110 a port viszont 155 akkor hogyan írom be a külsőt és a belsőt. Beírtam ugyanazt mindenhova és nem lett jó. TCP vagy mindkettő? UPNP be vagy kikapcsolva legyen? Port triggering kell vagy nem? Mivel ez így jó beállítás, nézd meg, hogy mi az IP címe a modemnek. Ha a www.whatismyip.com-n más a címed, mint amit a modemben látsz, akkor nincs publikus IPv4 címed. Modem csere után simán eltüntetik Ilyenkor három lehetőség van: kérsz az ügyfélszolgálattól publikus címet (kéred a CG-NAT kikapcsolását), használsz IPv6-os címet, reverse tunnel-t használsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kaon cg3000
Sziasztok most kaptam egy Kaon CG3000 routert és eddig egy DVR-t használtam a régin, viszont ennél nem sikerült beállítani, portot nyitni.
Ha pl: a DVR IP címe 192.168.0.110 a port viszont 155 akkor hogyan írom be a külsőt és a belsőt.
Beírtam ugyanazt mindenhova és nem lett jó.
TCP vagy mindkettő?
UPNP be vagy kikapcsolva legyen?
Port triggering kell vagy nem?
Hozzá írtam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.