Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Vezetékes telefon és HGW közötti kapcsolat


ZBartha

Kérdés

Sziasztok, 

segítséget szeretnék kérni vezetékes telefonnal kapcsolatban. Most van folyamatban nálam a Telekom jelenlegi ADSL alapú szolgáltatásainak átállítása optikai kábelre. Sajnos az optikai kábelt más nyomvonalon kell behozni a lakásba, így a HGW eszköz is új helyen lesz. Az internet és TV STB csatlakozásokat meg tudom oldani WiFi hálózat közbeiktatásával, de kérdésként merült fel bennem, hogy hogyan oldjam meg a telefonkészülék csatlakoztatását. A régi felállásban a telefon a HGW mellett volt, így nem volt probléma a HGW analóg portjához csatlakoztatni. Az opikai kábel új nyomvonala miatt azonban most a HGW teljesen más helyen lesz és nincs kábeles összeköttetés a HGW új helye és a telefon között. Milyen megoldás lehetséges? Köszönöm! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia

Én amiket találtam és direkt ilyen célra készült eszköz, meglehetősen költséges, pl: https://shop.chime.ie/products/bellman-visit-868-landline-phone-transmitter-and-smartphone-bluetooth-transceiver

 

A leggyorsabb és legcélszerűbb szerintem az volna ha vennél 2 db vezeték nélküli (dect) telefont. Az egyik bázist csatlakoztatod a hgw-hez, a másikat elviszed oda ahol szükség van a kézibeszélőre - viszont ezt csak a konnektorba dugod be, hogy lehessen tölteni. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...