Eri Posztolva ekkor: október 15. Megosztás Posztolva ekkor: október 15. 09.11-én hűségidő módosítás címén vásároltam egy telefon készüléket. Ma október 15. van s a készülék sehol. Ma reggel kaptam egy üzenetet, hogy az ügy kivizsgálása hosszabb időt vesz igénybe, várjak tovább. Nem tudom elképzelni azt a hibát egy ekkora cégnél, amit 35 nap alatt nem lehetett volna kijavítani. Persze vezető embert nem lehet elérni telefonon, mert elbújnak a Vanda, meg a telefonos ügyintézők mögött, akiknek ilyen esetben semmi ráhatásuk nincs az ügyre. Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne megsürgetni, vagy mit lehetne tenni ilyen esetben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 18. Telekom Megosztás Posztolva: október 18. Szia Eri! Elnézésedet kérjük a fennálló kellemetlenségért és a késői válaszadásért! Kérjük, hogy írj nekünk privát üzenetet az érintett telefonszámoddal vagy MT azonosítóddal és utánanézünk hol akadt el a folyamat. Köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Eri Posztolva: október 18. Szerző Megosztás Posztolva: október 18. Ekkor: 2024. 10. 15. at 9:34, Eri írta: 09.11-én hűségidő módosítás címén vásároltam egy telefon készüléket. Ma október 15. van s a készülék sehol. Ma reggel kaptam egy üzenetet, hogy az ügy kivizsgálása hosszabb időt vesz igénybe, várjak tovább. Nem tudom elképzelni azt a hibát egy ekkora cégnél, amit 35 nap alatt nem lehetett volna kijavítani. Persze vezető embert nem lehet elérni telefonon, mert elbújnak a Vanda, meg a telefonos ügyintézők mögött, akiknek ilyen esetben semmi ráhatásuk nincs az ügyre. Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne megsürgetni, vagy mit lehetne tenni ilyen esetben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Eri Posztolva: október 18. Szerző Megosztás Posztolva: október 18. Nem tudom milyen címre írjam a privát üzenetet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Eri Posztolva: október 18. Szerző Megosztás Posztolva: október 18. Hogyan tudom törölni a megadott két adato?0 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Eri Posztolva: október 18. Szerző Megosztás Posztolva: október 18. Ha láttad szakértő töröld ki az adatokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 18. Telekom Megosztás Posztolva: október 18. Kedves Eri! Privát üzenetet a kis boríték ikonra kattintva írhatsz nekünk, kérjük, tedd meg, ott küldd el az érintett hívószámodat/ MT azonosítódat is. Köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.