Balogh Gábor0308 Posztolva ekkor: december 3. Megosztás Posztolva ekkor: december 3. Tisztelt Telekom! 2024.03.17-én vásároltam online egy fizikai SIM kártyát, amit azóta is aktívan használok egy olyan készülékben, ami nem képes SMS fogadására. Természetesen nem szeretném, ha elveszne ez a szám, viszont a SIM kártya kivétele borzasztóan nehézkes, így ennek tudatában szeretnék adategyeztetést elvégezni anélkül, hogy kivenném a készülékből a kártyát. Természetesen minden adattal rendelkezem, és tudom bizonyítani, hogy az én tulajdonomban van ez a kártya. Előre is köszönöm a segítő válaszukat, Tisztelettel: Balogh Gábor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: december 4. Telekom Megosztás Posztolva: december 4. Szia Gábor! Hogyha nincs lehetőséged a SIM-kártyát kivenni például a riasztóból, az adategyeztetés-tt a 06 (80) 630-045 telefonszámunkon vagy üzleteinkben tudod elvégezni. Ebben az esetben kollégáinknak is jelezheted, hogy szeretnél értesítési telefonszámot megadni. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Balogh Gábor0308 Posztolva: december 4. Szerző Megosztás Posztolva: december 4. (szerkesztve) Kedves Kata! Többször is próbálkoztam azon a telefonszámon, de nehéz egy robottal beszélni úgy, hogy nem érti, hogy én mit szeretnék és nem akar kapcsolni egy valódi ügyintézőhöz, aki érdemben tudna segíteni a problémámon. A chat felület ablaka sem ugrik már elő, mint régen, egyszerűen lehetetlen valós személlyel felvenni a kontaktot online vagy telefonon. A személyes ügyintézéshez pedig nincs sajnos időm, és a legközelebbi is 40 km-re van. Továbbra is várom a segítő választ. Gábor Szerkesztve ekkor: december 4. Szerkesztő: Balogh Gábor0308 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: december 4. Telekom Megosztás Posztolva: december 4. Adatvédelmi kötelezettségeink miatt és a tapasztalt visszaélések elkerülése érdekében csak ezek a lehetőségek az adategyeztetésre, sem chat-en ,sem telefonon nem lehetnek segítségedre kollégáink. Bízunk benne, hogy sikerül alkalmat találnod az egyeztetésre üzleteink valamelyikében.^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.