Hétfőn váltottam Xiaomi 13T Pro -ról Samsung Galaxy S25 -re.
Az átköltözés után nem működik az RCS csevegés funkció.
Megpróbáltam megoldani a Google FAQ -jában lévő tanácsokkal a problémát, böngészten Reddit posztokat, de egyik sem orvosolta a problémát.
Azóta emailezek is felük, de megoldásra még nem jutottunk.
Az RCS beragad a "Beállítás..." státusznál.
Képet mellékelek.
Azóta már új hívószámot is kértem a Telekomtól és szintén megmaradt a hiba.
Az biztos ha másik SIM kártyát rakok a telefonba azzal működik így én a telefon hibáját kizárnám.
A Google RCS szolgáltatása is valószínűleg jó, hisz más számokkal probléma mentes.
A Telekom szerint ők nem látnak hibát a "rendszerbe" de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezt egy ehhez értő kompetens személy ellenőrizte e, mert elég specifikus hibáról van szó.
Kérdés
vazsonyierik
Sziasztok!
Hétfőn váltottam Xiaomi 13T Pro -ról Samsung Galaxy S25 -re.
Az átköltözés után nem működik az RCS csevegés funkció.
Megpróbáltam megoldani a Google FAQ -jában lévő tanácsokkal a problémát, böngészten Reddit posztokat, de egyik sem orvosolta a problémát.
Azóta emailezek is felük, de megoldásra még nem jutottunk.
Az RCS beragad a "Beállítás..." státusznál.
Képet mellékelek.
Azóta már új hívószámot is kértem a Telekomtól és szintén megmaradt a hiba.
Az biztos ha másik SIM kártyát rakok a telefonba azzal működik így én a telefon hibáját kizárnám.
A Google RCS szolgáltatása is valószínűleg jó, hisz más számokkal probléma mentes.
A Telekom szerint ők nem látnak hibát a "rendszerbe" de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezt egy ehhez értő kompetens személy ellenőrizte e, mert elég specifikus hibáról van szó.
Bármi ötlet vagy segítséget tudtok e ajánlani?
Köszi előre is!
Üdv.
Erik
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.