Barbara Posztolva ekkor: Csütörtök 19:37 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 19:37 Sziasztok! Tudja valaki, hogyan lehet karaoke mikrofont csatlakoztatni optikai kábellel összekötött hangfallal Hisense tévéhez? Mik a beállítások? Előre is köszi a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: Péntek 17:39 Megosztás Posztolva: Péntek 17:39 Szia Én személy szerint hangbemenetet TV-n még nem láttam. Esetleg ha a hangfalon van mikrofon csatlakozó vagy valamilyen hangbemenet, azon keresztül. Ha nincs rajta, akkor egy kisebb keverőpult lehet a megoldás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Barbara Posztolva: Szombat 14:57 Szerző Megosztás Posztolva: Szombat 14:57 Nagyon köszi uzman a választ! Korábban, amig nem optikai kábellel kötöttem össze a Tv-t a hangfallal, blutooth-on ment, és a mikrofon is blutooth-szal csatlakozott (kábel nélküli mic). Amióta az optikai kábellel van összekötve, nem tudom a bluetooth-szal csatlakoztatni már egyik eszközt sem. Talán ez lehet a problémám forrása... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: Szombat 17:23 Megosztás Posztolva: Szombat 17:23 Én azt gondolom, hogy a mikrofon a hangfalhoz csatlakozott, így azt kellene ellenőrizni, hogy a bluetooth be van-e kapcsolva rajta, esetleg üjra összepárosítani vele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Barbara Posztolva: Vasárnap 09:40 Szerző Megosztás Posztolva: Vasárnap 09:40 Na, igen. Köszi a választ. Mostanra egyértelművé vált, hogy a hangfalat nem tudom bloototh-szal hozzákapcsolni a TV-hez, hiába állítom mindkét eszközön be a bluetooth kapcsolódást. És itt már nem is a mikrofon a probléma... 😵 Feladom. Köszi az eddigi segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.