Tü5 Posztolva ekkor: 9 órája Megosztás Posztolva ekkor: 9 órája OR_FGE_23 hibakódot kapok, amennyiben szeretném a Telekom fizetési lehetőséget hozzárendelni a gmail fiókomhoz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 7 órája Telekom Megosztás Posztolva: 7 órája Szia! Előfordulhat, hogy tiltva van az érintett előfizetéseden a digitális tartalomvásárlás (operator billing) szolgáltatás. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot chat ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink ellenőrizni tudják ezt, illetve szükség esetén a tiltást is le tudják venni az előfizetésről. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Tü5 Posztolva: 2 órája Szerző Megosztás Posztolva: 2 órája Kedves Dániel! A Telekomnál aktív a szolgáltatás, már tíz éve használtam, csak az egyik ügyfélszolgálatos Úr kitöröltette velem, majd írta, hogy vissza tudom venni, de ez a mai napig nem sikerült! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Tü5 Posztolva: 2 órája Szerző Megosztás Posztolva: 2 órája Kedves Dániel! Rendeztem a kérdést! Most váltottam előfizetésre, három hónapig újnak számítok,addig nem vásárolhatok! Köszönöm a segítségedet! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.