Laci007 Posztolva ekkor: Kedd 19:05 Megosztás Posztolva ekkor: Kedd 19:05 A +36 ** ******* számról hívogatnak és nem csak engem. Az interneten rengetegen tiltakoznak ez ellen. ******** egyébként sem lehet normálisan kommunikálni. ******* akcióban próbálnak készülékeket eladni. SMS-ékkel is zaklatnak. 🧐 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Laci007 Posztolva: Kedd 19:38 Szerző Megosztás Posztolva: Kedd 19:38 (szerkesztve) +36 ** *** ***** Erről a számról küldözgetik az akciós üzenetek garmadáját. Visszahíváskor: Ezen a számon előfizető nincs. Szerkesztve ekkor: Szerda 03:17 Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: Szerda 08:34 Telekom Megosztás Posztolva: Szerda 08:34 Szia @Laci007! Köszönjük a jelzésed! Sajnáljuk, hogy ilyen nem kívánt hívásokat és üzeneteket kapsz! Ha egy konkrét számról érkeznek ezek a hívások és sms-ek, a legjobb védekezés ellene, ha a telefonodon blokkolod a számot. Emellett érdemes lehet a számod titkosítani, hogy a tudakozóból ne legyen az megtalálható. Ebben bármely ügyfélszolgálati elérhetőségünkön tudnak Neked segíteni a munkatársaink. Ahhoz, hogy a bejelentésed továbbítani tudjuk illetékes csoportunknak, kérjük, privát üzenetben küldd meg nekünk a hívások/sms-ek adatait. Együttműködésed köszönjük! ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Laci007 Posztolva: Csütörtök 18:26 Szerző Megosztás Posztolva: Csütörtök 18:26 Zsolti! A telefonszámokat elküldtem. Mindegyik szám Telekomos Magentás készülékajánlgatásról szólt. A számokat NTibor törölte ki, azaz csillagozta, ahogy az unintelligens mesterséges női hang V… nevét is. Gondolkodom, hogy a cenzúrázó szolgáltatót, és a Magentát lecserélem. Így talán a mesterséges, automata női hang, akivel nem lehet normálisan kommunikálni nem zaklat tovább. Attól, hogy a fórumon ekkora a cég általi cenzúra, legalább az illetékes vezetőket kellene, lojalitásból tájékoztatni, az ügyfelek által jelzett bosszantó problémákról, amik nem javítják a vállalat imidzsét. Javaslom a mellékletet is megnézni! Laci007 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Laci007 Posztolva: Csütörtök 18:41 Szerző Megosztás Posztolva: Csütörtök 18:41 Kiegészés: Zsolti! Talán nem NTibor lesz az éjszakás, aki a neki nem tetsző dolgokat most is cenzúrázza, mire eljut hozzád. Így nem fogod hiányolni azt, ami tegnapi levélben eredetileg szerepelt. Én is dolgoztam olyan multinál, ahol az ügyfelek, dolgozók problémáinak információit megakasztották alsóbb szinten, hogy ne nekik kelljen megoldani, amit elcsesztek. Ebből lettek azután az előre jelzett problémák, és ezek következtében a megérdemelt kirúgások. Ezt segítő szándékkal írtam. Laci007 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: tegnap 11:38 -kor Telekom Megosztás Posztolva: tegnap 11:38 -kor Szia Laci007! Cenzúráról szó sincs, csak adatvédelmi kötelezettségünknek teszünk eleget. Elnézést kérünk a félreértésért! Az előző két bejegyzésedben megadott számok a mi számaink, itt tudod ellenőrizni őket honlapunkon. Ha nem szeretnéd szeretnéd, hogy ajánlatainkkal megkeressünk, kérjük, eszerint módosítsd a beállításaidat a Telekom fiókodban. A honlapon vagy az appban teheted meg, hogy átállítod a nyilatkozataidat. a megkeresésekre vonatkozóan. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.