Karaszi Katalin Posztolva ekkor: 3 órája Megosztás Posztolva ekkor: 3 órája Tisztelt Telecom! Munkám közben sem tudom kikapcsolni a telefonom, bmikor elérhető kell legyek. Iszonyatosan bosszantó 1 hete, hogy számtalan Lengyel és Luxemburgból származó szám zaklat. Hogyan tudnám, tudnák Önök megakadályozni? Hiszen nem én adtam meg a számom. Tisztelettel: Karaszi Katalin Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 1 órája Telekom Megosztás Posztolva: 1 órája Szia Katalin! Teljesen megértjük a bosszúságodat, munka közben ez különösen zavaró lehet. 😞 Sajnos központilag a bejövő hívások szűrésére nincs lehetőségünk, hiszen nem tudhatjuk biztosan, ki milyen céllal keres, és nem szeretnénk véletlenül valós, fontos hívást blokkolni. Amit viszont a saját nyugalmad érdekében azonnal megtehetsz, hogy a telefonod híváslistájában a számra kattintva kiválasztod a „Szám blokkolása” vagy „Tiltása” lehetőséget. Érdemes lehet a készülék beállításaiban a spam-szűrő funkciót is aktiválni, vagy egy hívásszűrő alkalmazást használni, ezek sokat segíthetnek a jövőben. Ezek a külföldi számok valószínűleg arra játszanak, hogy visszahívd őket, ezért a legbiztosabb védekezés, ha ezt nem teszed meg, így nem érhet kár. A hasonló visszaélésekről és a pontos teendőkről itt találsz egy részletesebb összefoglalót, érdemes átfutni: https://www.telekom.hu/rolunk/telekom_vilaga/biztonsagi_tartalmak/csalas Amennyiben úgy érzed, célzott zaklatásról vagy konkrét csalásról van szó, természetesen ügyfélszolgálatunkon tehetsz bejelentést a konkrét számok megjelölésével, amit szakértőink kivizsgálnak. Ez azonban nem helyettesíti a hatóságok értesítését, hiszen nyomozást vagy büntetőeljárást ők tudnak indítani az adott ügyben, amely során a társaságunk természetesen együttműködik a hatóságokkal. ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.