Ugrás a tartalomhoz

Parkolés mobil applikációból - vettem parkolást, mégis megbüntettek

Ajánlott posztok

2026.02.23-án 11.02-13.08 között parkoltam Óbudán. A  telefonszámomról a Telekom hivatalos mobil vásárlás applikációján keresztül parkolást vettem, a szokott módon. Kinyitottam az applikációt, rányomtam a helyszínre térkép alapján, majd elindítottam a parkolást. Mikor a kocsimhoz visszaértem, döbbenten vettem észre, hogy megbüntettek, mert a parkoló őr szerint egy másik, drágább zónában álltam, mint amire jegyet vettem. (150 ft/ óra az eltérés - megjegyzem a kiesett bevétel 2250%-ára büntettek). Persze a reklamációmat elutasította a Telekom, mert az ÁSZF-ben ügyesen beleírták: „Felhívjuk figyelmedet, hogy parkoláskor mindig ellenőrizd a rendszámot és a zónaszámot (valóban ott áll-e az autó, ahol az alkalmazás térképén látod), mert a rendszám- és/vagy zónaszám tévesztésből adódó parkolási panaszokért a Telekom nem tud felelősséget vállalni.”   

Szerintem meg kritikán aluli, hogy nem képesek egy szolgáltatást  megfelelően működtetni és még felelősséget sem vállalnak érte. Akkor inkább ne csinálják, keresek másik appot. Ez a zóna egyértelműen rosszul szerepel az appban.

parkolas 1.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...