confel Posztolva ekkor: Szerda 19:02 Megosztás Posztolva ekkor: Szerda 19:02 Van egy domino prepaid, amihez van X GB maraton net. Aktiválva lett a mai domino day ingyen net (500 MB). A probléma az, hogy a mai fogyasztásom nagy része a maraton net kvótából vonódott le, nem pedig a domino day extra netből. Miért történhetett ez, ha: - aktiválás során mobilnettel használtam a telekom alkalmazást a domino day net megrendeléshez (elvileg kvótát nem fogyaszt az app használata), - megvártam a tájékoztató sms-t az aktiválásról, - a nap során ki-be kapcsolgattam a mobilnetet (akku idő optimalizálás miatt mindig ezt szoktam tenni)? A telefon nem lett "repülőgép"-be rakva és újra sem lett indítva, ahogy eddig sohasem, ennek ellenére még nem futottam bele a maihoz hasonló félre mérésbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: Csütörtök 10:37 Telekom Megosztás Posztolva: Csütörtök 10:37 Szia confel! Mobilnet aktiválásakor minden esetben érdemes néhány pillanatra bekapcsolni a repülő üzemmódot, ezzel sokkal gyorsabbá teheted az átállást. Azt is érdemes figyelembe venned, hogy az alkalmazásban az egyenleg megjelenítése nem azonnali, a frissítése néhány órát is igénybe vehet, ezért előfordulhat, hogy az a csökkenés, amit láttál, még a Domino Day bekapcsolása előtti órák használatára vonatkozott. ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
confel Posztolva: 1 órája Szerző Megosztás Posztolva: 1 órája Köszönöm a tanácsot, de biztosan nem a bekapcsolás előtti adatforgalom a magyarázat erre. Az appban mutatott domino day és a maraton net adatkeret csökkenés összeadva, kiadta az aznapi telefonon mért mobilnet adatforgalmat (majdnem pontosan). No mindegy ám, majd legközelebb máshogy állok neki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.