kerika Posztolva ekkor: Csütörtök 09:16 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 09:16 Mindig elfelejtem, hogy lehet a születési dátumot egyszerűen átírni adategyeztetésnél (nem havi vissszalépegetéssel) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: Csütörtök 14:47 Telekom Megosztás Posztolva: Csütörtök 14:47 Szia kerika! Az adategyeztetés során a születési dátumot a legördülő mezőből lehet könnyedén kiválasztani (https://www.youtube.com/watch?v=RcBPz6mFxIo&list=PLv4wrkb64U0KW7cjbHAHjK6P3trAIHM3g&index=9 ). ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
kerika Posztolva: 3 órája Szerző Megosztás Posztolva: 3 órája Szia Petra! Szóval, ha az évre rákattintok, akkor kiválaszthatom az évet. Kíváncsi vagyok, sikerül-e, édesanyám telefonját kell adategyeztetnem, utaznom kell hozzá. Biztos próbáltam úgy is előzőleg. Még egy próbálkozás... Addig is köszönöm. kerika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 53 perce Telekom Megosztás Posztolva: 53 perce Kedves kerika! Nagyon szívesen! Biztosan könnyedén menni fog! ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.