Kata Posztolva ekkor: 2015. június 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 20. Kaptam egy huawei s7 slim tabot amelyen a 2.2.2 fut Hogyan lehet frissiteni az op.rendszert anelkul h kart tennek a keszulekben?! Valaszokat elore is koszonom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. június 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 29. Szia! Sajnos ahány gyártó (sőt készülékmodell), annyiféle megoldás van egy frissebb verzió „felhegesztésére” (már csak azért is, mert a különféle modellekhez különféle ROM-ok, azaz – talán legközérthetőbben megfogalmazva – rendszerverziók tartoznak). Amennyiben a gyártó nem fejlesztett újabbat, kénytelen leszel a külsős, nem hivatalos fejlesztők munkáira hagyatkozni. Megesik, hogy egyetlen személy is készít ilyet, ám fejlesztőcsapatok is szoktak csoportosulni egy ROM elkészítése köré (pl. a CyanogenMod ROM-oknál).Visszatérve az első mondatomhoz azt tudom javasolni, hogy ha szeretnél kipróbálni másik ROM-ot, akkor az adott modellt mélyebben ismerő felhasználóktól kérj segítséget, akik rendszeresen élnek a lehetőséggel, így részletesebben is tudnak instruálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kata
Kaptam egy huawei s7 slim tabot amelyen a 2.2.2 fut
Hogyan lehet frissiteni az op.rendszert anelkul h kart tennek a keszulekben?! Valaszokat elore is koszonom
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.