Beuska1 Posztolva ekkor: 2015. június 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 25. Sziasztok.Olyan problémám van hogy nagyon szeretnék egy telefont és hiába meg rendelem online azt irja ki hogy hiba történt a vásárlás során .Miért?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. június 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 27. 1430 próbáltad fel hívni? Hátha betudják rögzíteni neked a megrendelést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Hello Beuska1, a minap én is beleszaladtam (több terméket rendeltem egyszerre), de végül sikerült. nem biztos, hogy illeszkedik, de vedd számba ezeket:tudtommal a Té csak a Firefox és Chrome böngészőkre optimalizál, más böngészőben, pl. Explorerben bármi megtörténhet, rendelés közben elvitték az egyik kiszemelt cucc utolsó darabját is, így hibára futott a rendelés. azt kivéve a kosárból (Firefoxban) sikerült rendelni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SzabóZsoltné Posztolva: 2015. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Sajnos hiába fogja felhívni. Nekem azt mondták nem jelez a rendszerük semmi hibát a rendelésekkel kapcsolatban, de majd az informatikusok megnézik..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Beuska1
Sziasztok.Olyan problémám van hogy nagyon szeretnék egy telefont és hiába meg rendelem online azt irja ki hogy hiba történt a vásárlás során .Miért??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.