Törölt_tag2350 Posztolva ekkor: 2015. július 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 5. Szeretnék konkrét választ kapni hogy a közeljövőben tervez e a Telecom áremelést és ha igen és nekem nem felel meg akkor mi a teendő? 2 éves szerződésem van a szolgáltatóval. Ez nem nem meríti ki az egyoldalú szerződésmódosítás fogalmát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 5. Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Mobil vagy otthoni szerződésed van ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2350 Posztolva: 2015. július 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Kábel tv.--kábelnet--vezetékes telefon + molobi tel. minden a Tcomtól van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5801 Posztolva: 2016. január 11. Megosztás Posztolva: 2016. január 11. lehet nem ide való nekem egy kérdésem lenne korlátlan előfizetésem van. Havi fix 15e csomagban... ée a telekom applikációm ki is irja hogy korlátlan az smshez meg a hálozaton belüli hálozaton kívüli hívások mellé de az aktuális havi számlához mégis azt irja ki hogy 5102 és emelkedik napról napra... az lenne a kérdésem hogy csak jelzi h hol járok vagy az plussz lessz majd a számlámhoz??? előre köszönö :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag2350
Szeretnék konkrét választ kapni hogy a közeljövőben tervez e a Telecom áremelést és ha igen és nekem nem felel meg akkor mi a teendő? 2 éves szerződésem van a szolgáltatóval. Ez nem nem meríti ki az egyoldalú szerződésmódosítás fogalmát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.