Törölt_tag5253 Posztolva ekkor: 2015. szeptember 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. szeptember 20. Sziasztok! Én egy új felhasználó vagyok, ma regisztráltam, és érdeklődni szeretnék: Nokia c1-01 telefonom van. A gyárilag beállított csengőhangokat és háttérképeket töröltem, de most szeretném visszaállítani. Kérdésem: lehetséges-e ez és ha igen, hogyan? Válaszotokat előre is köszönöm: Katedi79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag5253 Posztolva: 2015. november 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Sziasztok!Múlt vasárnap regisztráltam a Telekom Fórumba, és jeleztem egy problémát, amire azóta sem érkezett válasz. Próbálkoztam közben a telefonom beállításainak visszaállításával, de csak az eredeti beállításokat állította vissza. Az egyik gyári csengőhangot(Captain) megtaláltam a YouTube oldalon, és rögzítettem a telefonomra, majd beállítottam csengőhangként. A telefont internetezésre NEM használom!!! Előre is köszönöm, ha választ kapok az ismételten feltett kérdésemre!Köszönettel: EdinaSziasztok!Végül rájöttem, hogy a gyári csengőhangokat már NEM lehet visszaállítani, miután azok törölve lettek, és ugyanez a helyzet a képekkel is. Esetleg a hangrögzítővel tudok csengőhangokat menteni a telefonomra.Még egyszer elnézést kérek és köszönöm!Edina Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5253 Posztolva: 2015. szeptember 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 24. Sziasztok!Múlt vasárnap regisztráltam a Telekom Fórumba, és jeleztem egy problémát, amire azóta sem érkezett válasz. Próbálkoztam közben a telefonom beállításainak visszaállításával, de csak az eredeti beállításokat állította vissza. Az egyik gyári csengőhangot(Captain) megtaláltam a YouTube oldalon, és rögzítettem a telefonomra, majd beállítottam csengőhangként. A telefont internetezésre NEM használom!!! Előre is köszönöm, ha választ kapok az ismételten feltett kérdésemre!Köszönettel: Edina Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5253
Sziasztok!
Én egy új felhasználó vagyok, ma regisztráltam, és érdeklődni szeretnék: Nokia c1-01 telefonom van. A gyárilag beállított csengőhangokat és háttérképeket töröltem, de most szeretném visszaállítani. Kérdésem: lehetséges-e ez és ha igen, hogyan?
Válaszotokat előre is köszönöm: Katedi79
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.