Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom fiók


Törölt_tag5424

Kérdés

Szeptember 6-án jön az email, hogy már én is beléphetek a megújult telekom fiókba. Hát egyáltalán nem újult meg. Na jó, belépek. Hát látom ám felirat; az oldal korlátozott funkcionalitással érhető el. Semmi se működik. Email t nek. Válaszoltak, hogy igen, uj számlázi rendszer, meg blabla, de a legfontosabb a számlabefizetés működik. Na mondanom se kell, számla jön postán, online felületen számla semmi. Hívom őket. Hát hát hát az nem hiba, menjek ügyfélszolgálatra. Dehogy megyek mondom normális maga, maga az ügyfélszolgálat maguk írták hogy a számlabefizetés megy a telekom fiókból ha más nem is. Ja azt mondja akivel beszéltem, megkérdezi. Ja tényleg látnom kéne a számlaképet. Majd megcsinálják. Telszámom? Mondanom se kell következő hónapban ugyanez. Közben facen is bejelentettem. Ó intézkednek. Na a vége az lett, hogy facen elismerték (privátban), hogy mégse megy a telekom fiókból a számlabefizetés. Erre látom ám, hogy facen válaszolgatnak az embereknek, hogy megy a telekom fiókból a számlabefizetés. 

Kérdések. Kommunikáltok ti egymással? Leégetitek magatokat? Egyik ezt mond másik azt? Most akkor mire való a telekom fiók, ha be tudok lépni, de semmire se használható? Kirúgták már az IT vezért a t-től?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Na, történik valami. tegnap technikai karbantartás volt. Ma nézem, még ott a korlátozott funkcionalitás felirat felül, de már az előfizetés részletei láthatóak, ott már lehet intézni a dolgokat. Most már nem látok olyan menüt, hogy számlatörténet. Hónap vége felé kiderül, hogy azt is sikerült-e helyre rakni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...